ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Οι ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ έχουν σχεδιαστεί για ομάδες οκτώ(8) έως δώδεκα(12) ατόμων, ιδανικά, γνωστών μεταξύ τους.

Μπορούν φυσικά να πραγματοποιηθούν και για μικρότερο αριθμό ατόμων, με την σχετική επιβάρυνση που θα υπολογίζεται κατά περίπτωση.

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εξής:

  • H διαμονή σε μικρά, πολύ προσεγμένα συγκροτήματα κατοικιών, πλήρως επιπλωμένων (Villa Ghisi, Θέα Θάλασσα, Porto Raphael, Cavos, Vega, Big Blue, Elayio, Anemologio), ή σε μικρά ξενοδοχεία, με πλούσιο πρωινό με τοπικά εδέσματα και καθημερινή εξυπηρέτηση δωματίου.
  • Πλήρης διατροφή (γεύματα και δείπνα), σχεδιασμένη με βάση τις διαδρομές που θα επιλέξετε, σε ταβέρνες των χωριών ή της Χώρας, καθώς και δείπνα-έκπληξη.
  • Θα υπάρχουν στη διάθεσή σας όλο το εικοστετράωρο αυτοκίνητα 4×4, ένα(1) ανά τέσσερα(4) άτομα, (ή ανά δύο(2) με την σχετική επιβάρυνση), με τα καύσιμά τους.
  • Οι συνοδοί, που θα είναι μαζί σας από τις 9.30 το πρωί μέχρι το τέλος της ημέρας, μιλάνε αγγλικά και γαλλικά, και είναι αυτοί που θα σας δείξουν το νησί, και θα φροντίσουν να κάνουν τη διαμονή σας μοναδική.
  • Παρέχονται επίσης όλα τα εισιτήρια των πλοίων, των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων.
  • Συνεργάτης μας που μιλάει τη γλώσσα σας, θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο για να σας συνοδέψει μέχρι το κατάλυμά σας, και θα σας συνοδεύσει μέχρι το αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή σας.
  • Το κόστος ανά ημέρα διαφοροποιείται ανάλογα με την εποχή, των αριθμό των ατόμων και το κατάλυμα, και δεν εξαρτάται από τη δραστηριότητα ή τις ημέρες παραμονής. Για παράδειγμα, για μια ομάδα οκτώ(8) ατόμων, το μήνα Μάιο στο Villa Ghysi, υπολογίζεται, με όλες τις παραπάνω παροχές, στα διακόσια τριάντα(230) ευρώ ανά διανυκτέρευση κατ΄άτομο, και το μήνα Ιούλιο στα διακόσια εξήντα(260) ευρώ ανά διανυκτέρευση κατ΄άτομο. Αντίστοιχα για το Anemologio, οι τιμές διαμορφώνονται στα εκατόν ογδόντα(180)ευρώ ανά διανυκτέρευση κατ΄άτομο το μήνα Μάιο και διακόσια είκοσι(220)ευρώ ανά διανυκτέρευση κατ΄άτομο το μήνα Ιούλιο.
  • Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια.

Το πρόγραμμα για το 2018

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επταήμερα και δεκαήμερα που φτιάχνονται επιλέγοντας (αθροίζοντας) μονοήμερες και τριήμερες διαδρομές. Όλα τα επταήμερα μπορεί να γίνουν οκταήμερα ή εννεαήμερα, και όλα τα δεκαήμερα μπορεί να γίνουν έως και δεκατριήμερα. Επίσης δύο συνεχόμενα επταήμερα μπορεί να γίνουν ένα δεκατετραήμερο ή έως και δεκαεξαήμερο, για όσους θέλουν να απολαύσουν όλες τις διαδρομές. Οι ημερομηνίες με την έντονη γραμματοσειρά είναι οι αμετάβλητες.

Άφιξη Αναχώρηση
Τετάρτη 28/3  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 4/4
Τετάρτη 4/4  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 11/4
Παρασκευή 13/4  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Δευτέρα 23/4
Τετάρτη 25/4  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 2/5
Τετάρτη 2/5  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 9/5
Παρασκευή 11/5  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Δευτέρα 21/5
Τετάρτη 23/5  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 30/5
Τετάρτη 30/5  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 6/6
Παρασκευή 8/6  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Δευτέρα 18/6
Τετάρτη 20/6  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 27/6
Τετάρτη 27/6  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 4/7
Παρασκευή 6/7  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Δευτέρα 16/7
Τετάρτη 18/7  (Τριήμερο Αρχιτεκτονικής, Δρόμος του Μαρμάρου, Εργαστήρι Μαγειρικής, Αρχαιολογικοί χώροι-Μουσεία). Τετάρτη 25/7
Τετάρτη 25/7  (Τριήμερο γαστρονομίας, Δρόμος του Μαρμάρου, Μονοπάτι Βωλάξ -Αγάπη, Αρχαιολογικοί χώροι-Μουσεία). Τετάρτη 1/8
Παρασκευή 3/8  (Τριήμερο Αρχιτεκτονικής, Τριήμερο Γαστρονομίας, Δρόμος του Μαρμάρου, Μονοπάτι Βωλάξ-Αγάπη, Δήλος). Δευτέρα 13/8
Τετάρτη 15/8  (Τριήμερο Γαστρονομίας, Δρόμος του Μαρμάρου, Δήλος, Μονοπάτι Βωλάξ-Αγάπη). Τετάρτη 22/8
Τετάρτη 22/8  (Δρόμος του Μαρμάρου, Τριήμερο Μαρμαροτεχνίας, Αρχαιολογικοί Χώροι-Μουσεία, Δήλος). Τετάρτη 29/8
Παρασκευή 31/8  (Δρόμος του Μαρμάρου, Τριήμερο Αρχιτεκτονικής, Δήλος, Τριήμερο Γαστρονομίας,Θαλάσσια εκδρομή). Δευτέρα 10/9
Τετάρτη 12/9  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 19/9
Τετάρτη 19/9  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 26/9
Παρασκευή 28/9  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Δευτέρα 8/10
Τετάρτη 10/10  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 17/10
Τετάρτη 17/10  (Σχεδιάστετο μαζί μας) Τετάρτη 24/10